Sisältöjulkaisija

angle-left null Muutosvalmennus

Muutosvalmennus

Tapahtuman alkamisajankohta

pvm. 25.10.2019

klo 9:00

Tapahtuman kuvaus

Muutosvalmennus on Sinulle, joka mietit, miten voisit työllistyä tilan ulkopuolelle? Tai Sinulle, joka pohdit, mitä muita mahdollisuuksia tilallasi on kuin nykyinen tuotanto? Ehkäpä mielessäsi on jo tuote, palvelu tai olemassa oleva pienimuotoinen liiketoiminta, josta haluaisit lähteä kehittämään yritystoimintaa valmentajan tuella? Maksuttomat muutosvalmennukset järjestetään Pohjois-Karjalan alueella ja ne on suunnattu maatilalla asuville, työskenteleville sekä maanviljelijöille.

Muutosvalmennuksen ensimmäinen tapaaminen järjestetään 25.10. Joensuun Kukkolassa (Vanha Valtatie 70). Valmennuspäiviä on yhteensä viisi lokakuusta 2019 helmikuuhun 2020 asti, ajoittuen klo 9-15 välille. Lisäksi siihen kuuluu kaksi henkilökohtaista koutsaus kohtaamista valmentajan kanssa.

Valmentajana toimii iisalmelainen Raisa Nissinen, joka on mm. työnohjaaja ja erittäin pidetty valmentaja Luotain Oy:stä. Raisa on helposti lähestyttävä, kuunteleva, positiivisesti ajatteleva ja hän ymmärtää hyvin työelämän ongelmia.

Paikkoja on rajoitettu määrä - Ilmoittaudu viimeistään 23.10. Ilmoittautumislinkin löydät "Tapahtuman Verkkosivut"-kohdasta.

Lisätietoja antaa

Lisätietoja saat Marjaanalta p. 040 57 58813