Vipuvoimaa viljelijälle-hanke

Vipuvoimaa viljelijälle -hanke

 

Vipuvoimaa viljelijälle-hanke toimii ajalla 1.2.2017 - 31.3.2020 (ESR-hanke)


Hankkeen päätoteuttajana toimii MTK Pohjois-Karjala ja sille on myönnetty rahoitus Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen ESR-rahastosta ajalle 1.2.2017- 31.3.2020. Rahoitukseen osallistuvat lisäksi kaikki Pohjois-Karjalan kunnat sekä yksityisrahoituksen kautta osallistuvat Osuuskunta Maitosuomi, Osuuskunta Lihakunta, Pohjois-Karjalan Osuuspankit, LähiTapiola Itä ja Pohjois-Karjalan Maataloussäätiö.

Vipuvoimaa viljelijälle-hankkeen esitteet ovat ladattavissa seuraavista linkeistä:

Hankkeen esite

Hankkeen tilaisuuksien esite
 

Vipuvoimaa viljelijälle-hanke


Vipuvoimaa viljelijälle-hankkeessa on toimitettu apua jo lukuisille maatalousyrittäjille, viljelijöille. Saatu apu on kohdistunut yrityksen taloustilanteen selkiyttämiseen tai yrittäjän oman jaksamisen kohdentamiseen. Apu on maksutonta ja vaitiolo taataan. Käytettävissä on maatalouden yritystoimintaan, lakiasioihin ja jaksamiseen perehtyneitä alan asiantuntijoita nopealla aikataululla. Toiminta hankkeessa on luottamuksellista  ja yhteydenotot hankkeen ulkopuolisille asiantuntijoille aina asiakkaan luvalla.

Älä siis vatvo ongelmiasi yksin, vaan ota yhteyttä.

Huom! Avun saannin ehtona ei ole MTK:n jäsenyys. Vipuvoimaa viljelijälle-hanke tekee yhteistyötä Melan Välitä viljelijästä-hankkeen kanssa.

Ajankohtaista tietoa hankkeen tapahtumista ja toiminnasta löydät sivujen oikeassa reunasta löytyvästä listasta (mobiililaitteella lista tulee näkyviin tekstin ja yhteystietojen jälkeen) sekä Facebook-sivuiltamme osoitteessa:

https://www.facebook.com/VipuvoimaaviljelijalleESR/

 

 

 

 

 

Yhteystiedot

Yhteystiedot

Marjaana Olenius
​​​​​​​Projektipäällikkö
​​​​​​​marjaana.olenius(at)mtk.fi
Puh. 040 575 8813

Suvi Ryynänen
​​​​​​​Projektisihteeri
​​​​​​​suvi.ryynanen(at)mtk.fi
Puh. 050 597 6375