Vipuvoimaa viljelijälle-hanke

Vipuvoimaa viljelijälle -hanke

 

Vipuvoimaa viljelijälle-hanke toimii ajalla 1.2.2017 - 31.3.2020 (ESR-hanke)


MTK-Pohjois-Karjala on hakenut  maatalousyrittäjien avuksi Vipuvoimaa viljelijälle-hankkeen.
Asiantuntija-apua on tarjolla maatilayritysten ja yrittäjien talouden ja jaksamisen avuksi. Pohjois-Karjalan ELY-keskuksen ESR-rahastosta myöntämä hanke on ajalle 1.2.2017- 31.3.2020 sen rahoitukseen osallistuvat lisäksi kaikki Pohjois-Karjalan kunnat ja yksityisrahoitukseen ovat lupautuneet Osuuskunta Itä-Maito, Arla Oy Itä-Suomi, Osuuskunta Maitomaa, Osuuskunta Lihakunta, Pohjois-Karjalan Osuuspankit ja LähiTapiola Itä.

Hankkeen projektipäällikkö on Marjaana Olenius. 
Ota yhteyttä; etsitään yhdessä avunkanavia talouteen, tuottavuuteen ja omaan jaksamiseen liittyvissä asioissa:


Marjaana Olenius, p. 040 575 8813, sähköposti: marjaana.olenius(at)mtk.fi

Vipuvoimaa viljelijälle-hankkeen esite on ladattavissa linkistä:
 

Esite
 

Vipuvoimaa viljelijälle-hanke


Vipuvoimaa viljelijälle-hankkeessa on toimitettu apua jo lukuisille maatalousyrittäjille, viljelijöille. Saatu apu on kohdistunut yrityksen taloustilanteen selkiyttämiseen tai yrittäjän oman jaksamisen kohtentamiseen. Apu on maksutonta ja vaitiolo taataan. Käytettävissä on maatalouden yritystoimintaan, lakiasioihin ja jaksamiseen perehtyneitä alan asiantuntijoita nopealla aikataululla.
Älä siis vatvo ongelmiasi yksin, vaan ota yhteyttä

Marjaana Olenius, p. 040 575 8813, sähköposti: marjaana.olenius(at)mtk.fi

 

Yhteystiedot
 

vipuvoimaa(at)mtk.fi
Projektipäällikkö Marjaana Olenius
Puh. 040 575 8813
sähköposti: marjaana.olenius(at)mtk.fi

Apu on maksutonta ja vaitiolo taataan.
Käytettävissä on maatalouden yritystoimintaan, lakiasioihin ja jaksamiseen perehtyneitä alan asiantuntijoita.

Toiminta hankkeessa on luottamuksellista  ja yhteydenotot hankkeen ulkopuolisille asiantuntijoille aina asiakkaan luvalla.

Huom! Avun saannin ehtona ei ole MTK:n jäsenyys. Vipuvoimaa viljelijälle-hanke tekee yhteistyötä Melan Välitä viljelijästä-hankkeen kanssa.

 


Tapahtumat ja koulutukset

 

Olemme suunnitelleet hankkeen loppujaksolle seuraavanlaista toimintaa. Päivitämme tarkemmat tiedot syyskuun alkuun mennessä.

Hyvinvointipäivät Joensuussa ja Lieksassa marraskuussa. Päiviin sisältyy hyvinvointiin liittyvä luento ja paikalla on esittelijöitä, joilta saa tietoa sekä vinkkejä omaan jaksamiseen.

Muutosvalmennus toteutetaan välillä lokakuu 2019 – helmikuu 2020. Valmennus on tarkoitettu tilan ulkopuolelle työllistymistä suunnitteleville tai uuden liiketoiminnan kehittäjille.

Ajankohtaista talous- ja johtamisosaamisen kehittämistä

  • Kokonaisvaltainen johtaminen, teemapäivä työpajoineen, pitkän tähtäimen suunnitelmien huomioiminen lyhyen tähtäimen päätöksenteossa.
  • Johtamisella aika rahaksi-teemapäivä, työkaluja johtamiseen ja toiminnan tehostamiseen.

Emäntien virkistysvuorokausi, joko loppusyksystä tai helmikuussa 2020.

Isäntien virkistysvuorokausi helmikuussa 2020.

  • Aikataulut tarkentuvat syksyn mittaan ja niistä ilmoitetaan erikseen kotisivulla, lehti-ilmoituksella ja hankkeen Facebook-sivuilla, joissa linkki ilmoittautumiseen. Jos kiinnostuit jo nyt, ole yhteydessä, niin voimme varmistua riittävästä osallistujamäärästä ja ohjelman toteutumisesta.