Jäsenedut

Jäsenedut

MTK-Pohjois-Karjalan jäsenedut

MTK:n asianajajarengas palvelee

MTK-Pohjois-Karjala on tehnyt yhteistyösopimuksen Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy:n kanssa. Yhteistyöllä pyritään siihen, että MTK:n jäsenet voivat saada lakineuvontaa ja -palveluja jäsenetuhintaan. Kun asioit Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy:n lakimiehen kanssa, kerro heti aluksi, että olet MTK-yhdistyksen jäsen ja että maataloustuottajain liitto on pyytänyt kääntymään kyseisen toimiston puoleen. Tarvittaessa saat sopimushinnat liiton toimistosta.

Yhteystiedot: Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy , Kauppakatu 17 B, Joensuu, puh. (013) 120 731, asianajotoimisto( at )kontturi.fi, http://www.asianajotoimisto.com

Pohjois-Karjalan Sähkö Oy

MTK – Pohjois-Karjala on tehnyt yhteistyösopimuksen PKS:n kanssa edullisesta MTK – jäsensähköstä.

Kun asioit PKS:n kanssa, kerro heti aluksi, että olet MTK-yhdistyksen jäsen, niin sinulle voidaan heti kertoa jäsenehdot niin sähköstä kuin muistakin palveluista. Kysy lisää PKS:n asiakaspalvelusta puhelin 013 2663 100, ma-to klo 8-18, pe 9 - 18 tai asiakaspalvelu( at )pks.fi

Kultajousi

Jäsenetualennukset ovat: 20 % kaikista myymälän valikoimassa olevista tuotteista paitsi Kalevala koruista 15 %. Alennukset lasketaan Kultajousen pysyvästi edullisista kuluttajahinnoista. Tilaustöiden ja työsuoritusten hinnat sovitaan tapauskohtaisesti.

Kultajousen myymälät Joensuussa

 • Siltakatu 14, puhelin 020 7000 619, aukioloajat: arkisin 9:30-17:30, lauantaina 10-14.

 • Kauppakeskus Iso Myy/Kauppakatu 26, puhelin 020 7000 660, aukioloajat: arkisin 9 - 19, lauantaina 9-17​​​​​​​

Lisätiedot: Kultajousi

Ilmakangas

Kauppakatu 27, Joensuu. Puhelin 013 122 451. Kaikki normaalihintaiset tuotteet ovh. -20 % (ei koske kultasepän, kellosepän eikä kaivertajan palveluja).

Itä-Suomen säiliö- ja poltinhuolto Oy

MTK–Pohjois-Karjala on neuvotellut Itä-Suomen säiliö- ja poltinhuolto Oy:n kanssa edullisen öljysäiliöiden puhdistus- ja tarkastuspaketin MTK – yhdistysten jäsenille.

Alennus normaalihinnasta -15%, esim. 1-3m³ säiliö etuhintaan 275 €, alv 0%.

Paketti sisältää säiliön sisäpuolisen puhdistuksen, tarkastuksen + todistuksen ja jätteen kuljetuksen kierrätyspisteeseen. Matkakustannus ja jätemaksu €/kg lisätään tapauskohtaisesti.

Jäsenetu on voimassa vuoden 2018. Muista mainita jäsenetu ja kerro jäsennumerosi tilauksen yhteydessä. Myös öljypoltinhuollon saat jäsenetuhintaan!

Tarkastuksessa öljysäiliössä oleva käyttökelpoinen öljy pumpataan kuorma-auton varastosäiliöön, jonka jälkeen säiliö puhdistetaan sisältä huolellisesti. Tämän jälkeen säiliön kunto tarkastetaan erilaisilla menetelmillä ja luokitellaan kunnon perusteella.

Säiliö luokitellaan A-, B-, C- tai D-luokkaan.

A-luokan säiliö tarkastetaan 5 vuoden kuluttua. B-luokan säiliö tarkastetaan 2 vuoden kuluttua. C-luokan säiliö edellytetään korjattavaksi tai vaihdettavaksi uuteen puolen vuoden kuluessa. D-luokan säiliö on poistettava välittömästi käytöstä eikä öljyä palauteta sinne takaisin.

Jos säiliöstä löytyy korjauksen tarvetta, kerromme vaihtoehdoista parhaimman ratkaisun löytämiseksi.

On suositeltavaa tarkastuttaa määräajoin kaikki öljysäiliöt, vaikkei laki niin määräisikään, vastuu tarkastamattomasta säiliöstä on aina omistajalla.

Saat helposti lisätietoa tarkastuksista soittamalla 0400579258.

Woikosken kaasut ja kaasupullot

MTK-Pohjois-Karjala on tehnyt yhteistyösopimuksen Oy Woikoski Ab:n kanssa. MTK-yhdistyksen jäsen saa Woikosken toimipisteissä alennukset kulloinkin voimassa olevasta listahinnasta.

 • Happi pullossa/patterissa teollinen - 50 %

 • Asetyleeni pullossa - 45 %

 • Argon pullossa, teollinen - 45 %

 • Hiilidioksidi pullossa, teollinen - 35 %

 • SK-18 pullossa - 45 %

 • Awomix pullossa - 45 %

 • SK-25 pullossa - 50 %

 • Typpi pullossa, teollinen - 45 %

 • Paineilma pullossa, teollinen - 45 %

 • Nestekaasu - 35 %

 • Ilmapallohelium - 35 %

 • Käyttöoikeustodistukset (3,5,8 vuotta) - 42 %

Myyntipisteitä Pohjois-Karjalan alueella seuraavissa paikoissa:

 • Karin Rauta Ilomantsi Ky, Kalevalantie 1, 82900 Ilomantsi, puhelin 020 792 0510

 • Joensuun Konekeskus Oy, Pilkontie 2, 80130 Joensuu, puhelin 013 740 060

 • Karjalan Yhdistelmäjarrut Oy, Tolosentie 6, 82380 Tolosenmäki, puhelin 050 568 5747

 • LVI-Palvelu Kurkinen, Kerantie 15, 81720 Lieksa, puhelin 013 318 220

 • Varaosa Laakkonen Oy, Teollisuustie 1, 75530 Nurmes, puhelin 013 228 504

NettiTieto Oy

MTK-Pohjois-Karjalan jäsenillä on mahdollisuus parantaa viestintäänsä ja näkyvyyttä NettiTieto Oy:n tarjoamien Farminetti-nettisivujen ja monipuolisten Internet-palveluiden kautta. Farminetti on kehitetty nimenomaan maatalousyrittäjien tarpeisiin. NettiTiedolta voi hankkia myös muut sähköisen liiketoiminnan tukipalvelut, kuten verkkokaupan tai laskutusjärjestelmän.

Jäsenistö voi tilata edullisen nettisivupaketin numerosta 0200 19111 tai osoitteesta myynti (at) nettitieto.fi. NettiTieto Oy:ltä hankittujen nettisivujen hyvänä puolena on sivujen vaivaton päivitettävyys sekä ylläpito helppokäyttöisen sivueditorin avulla. Minkäänlaisia ohjelmointitaitoja ei vaadita sivujen päivittämiseen eikä ylläpitoon, vain kirjoitustaito riittää.

Lisätietoja: NettiTieto Oy, Puijokatu 35, 70101 Kuopio, 0200 19111, myynti (at) nettitieto.fi, www.nettitieto.fi

Suonentieto


MTK-Pohjois-Karjala on tehnyt yhteistyösopimuksen Suonentieto Oy:n kanssa. Suonentieto Oy tarjoaa MTK-yhdistyksen jäsenille MTK-Pohjois-Karjalan alueella 15 % alennuksen normaalihintaisista Suonentieto Oy:n maa- ja metsätalouden ohjelmien hinnaston hinnoista. Lisätietoja; Suonentieto Oy, Lemminkäisenkatu 1, 70500 Kuopio, 017-264 2662, suonentieto( at )suonentieto.fi, http://www.suonentieto.fi

Joen Sähköpojat -sähköturvallisuustarkistus

Milloin viimeksi tuotantotilallasi on tehty sähköturvallisuustarkastus? Jos pääsulakkeen koko on yli 35A, määräaikaistarkastus on tehtävä 15 vuoden välein. Ajan tasalla olevat sähkökuvat ja turvalliset sähkölaitteet turvaavat elinkeinosi. Kun asiat ovat kunnossa säästät vakuutusmaksuissa ja vahinkotapauksissa korvaukset ovat täysimääräisiä. Myös tuotantotilat, joissa sulakekoko on alle 35A, suositellaan sähköturvallisuustarkastusta. Tilaa vakuutusyhtiön hyväksymä sähkötarkastaja puhelin 0500 760 378. Katso lisää ja varaa aika: www.joensahkopojat.com. Yhteistyössä LähiTapiola Itä ja MTK-Pohjois-Karjala

Jäsenedut: Miten hyödynnän

Miten hyödynnän MTK:n jäsenetuja?
 

Osan jäseneduista saat käyttöösi näyttämällä jäsenkortin. Tärkeä numerosarja on jäsenkortissa oleva jäsentunnus. Pidä kortti tallessa ja helposti saatavilla.

Osassa jäsenetuja jäsenyys ja jäsenmaksun maksaminen tarkistetaan tietojärjestelmien avulla. Jäsenetuja tarjoavat yhteistyökumppanimme varmentavat jäsenyyden henkilötunnusten avulla.

Jos jäsenetujen saannissa ilmenee jäsenyyteen liittyviä ongelmia, ota yhteys omaan maataloustuottajien yhdistykseen tai MTK-Pohjois-Karjalan toimistoon. Samalla voit varmistaa, että henkilötunnuksesi on jäsenrekisterissä oikein.

Jäsenedut jatkuvat katkeamatta, kun maksat jäsenmaksun ohjeiden ja eräpäivien mukaisesti (muista viitenumero).

 

MTK:n valtakunnalliset jäsenedut löydät täältä.