Jäsenedut

MTK-Pohjois-Karjalan jäsenedut

Asianajotoimisto Kontturi & Co

MTK-Pohjois-Karjala on tehnyt yhteistyösopimuksen Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy:n kanssa. Yhteistyöllä pyritään siihen, että MTK:n jäsenet voivat saada lakineuvontaa ja -palveluja jäsenetuhintaan. Kun asioit Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy:n lakimiehen kanssa, kerro heti aluksi, että olet MTK-yhdistyksen jäsen ja että maataloustuottajain liitto on pyytänyt kääntymään kyseisen toimiston puoleen. Tarvittaessa saat sopimushinnat liiton toimistosta.

Yhteystiedot: Asianajotoimisto Kontturi & Co Oy , Kauppakatu 17 B, Joensuu, puh. (013) 120 731, asianajotoimisto( at )kontturi.fi, http://www.asianajotoimisto.com

 

Pohjois-Karjalan Sähkö Oy

MTK – Pohjois-Karjala on tehnyt yhteistyösopimuksen PKS:n kanssa edullisesta MTK – jäsensähköstä.

Kun asioit PKS:n kanssa, kerro heti aluksi, että olet MTK-yhdistyksen jäsen, niin sinulle voidaan heti kertoa jäsenehdot niin sähköstä kuin muistakin palveluista. Kysy lisää PKS:n asiakaspalvelusta puhelin 013 2663 100, ma-to klo 8-18, pe 9 - 18 tai asiakaspalvelu( at )pks.fi

 

Ilmakangas

Kauppakatu 27, Joensuu. Puhelin 040 029 2242. Kaikki normaalihintaiset tuotteet ovh. -20 % (ei koske kultasepän, kellosepän eikä kaivertajan palveluja).

 

Woikosken kaasut ja kaasupullot

Woikosken jäsenetu uudistui 2.2.2023 alkaen

MTK Hankinnat ovat neuvotelleet Woikosken kanssa uudet edut jäsenillemme – nyt lähes kaikista kaasuista tulee paremmat alennukset. Lisäksi alennus kaasupullojen käyttöoikeuksista on jopa –60 %. Jäsenetu on valtakunnallinen ja koskee kaikkia MTK-, Mhy- ja SLC-jäseniä. Saat jäsenedun kuten aiemminkin – näytä voimassa olevaa jäsenkorttia Woikosken jälleenmyyjällä.

Lue lisää: https://www.mtkhankinnat.fi/jasenedut/Kaikki-jasenedut/woikoski/

NettiTieto Oy


MTK-Pohjois-Karjalan jäsenillä on mahdollisuus parantaa viestintäänsä ja näkyvyyttä NettiTieto Oy:n tarjoamien Farminetti-nettisivujen ja monipuolisten Internet-palveluiden kautta. Farminetti on kehitetty nimenomaan maatalousyrittäjien tarpeisiin. NettiTiedolta voi hankkia myös muut sähköisen liiketoiminnan tukipalvelut, kuten verkkokaupan tai laskutusjärjestelmän.

Jäsenistö voi tilata edullisen nettisivupaketin numerosta 0200 19111 tai osoitteesta myynti (at) nettitieto.fi. NettiTieto Oy:ltä hankittujen nettisivujen hyvänä puolena on sivujen vaivaton päivitettävyys sekä ylläpito helppokäyttöisen sivueditorin avulla. Minkäänlaisia ohjelmointitaitoja ei vaadita sivujen päivittämiseen eikä ylläpitoon, vain kirjoitustaito riittää.

Lisätietoja: NettiTieto Oy, Puijokatu 35, 70101 Kuopio, 0200 19111, myynti (at) nettitieto.fi, www.nettitieto.fi

 

Suonentieto


MTK-Pohjois-Karjala on tehnyt yhteistyösopimuksen Suonentieto Oy:n kanssa. Suonentieto Oy tarjoaa MTK-yhdistyksen jäsenille MTK-Pohjois-Karjalan alueella 15 % alennuksen normaalihintaisista Suonentieto Oy:n maa- ja metsätalouden ohjelmien hinnaston hinnoista. Lisätietoja; Suonentieto Oy, Lemminkäisenkatu 1, 70500 Kuopio, 017-264 2662, suonentieto( at )suonentieto.fi, http://www.suonentieto.fi

 

Sähköpalvelu Martti Kauppinen -sähköturvallisuustarkistus

Milloin viimeksi tuotantotilallasi on tehty sähköturvallisuustarkastus? Jos pääsulakkeen koko on yli 35A, määräaikaistarkastus on tehtävä 15 vuoden välein. Ajan tasalla olevat sähkökuvat ja turvalliset sähkölaitteet turvaavat elinkeinosi. Kun asiat ovat kunnossa säästät vakuutusmaksuissa ja vahinkotapauksissa korvaukset ovat täysimääräisiä. Myös tuotantotilat, joissa sulakekoko on alle 35A, suositellaan sähköturvallisuustarkastusta. Varaa aika: Sähköpalvelu Martti Kauppinen http://www.sahkopalvelukauppinen.fi/. Yhteistyössä LähiTapiola Itä ja MTK-Pohjois-Karjala

Miten hyödynnän MTK:n jäsenetuja?
 

Osan jäseneduista saat käyttöösi näyttämällä jäsenkortin. Tärkeä numerosarja on jäsenkortissa oleva jäsentunnus. Pidä kortti tallessa ja helposti saatavilla.

Osassa jäsenetuja jäsenyys ja jäsenmaksun maksaminen tarkistetaan tietojärjestelmien avulla. Jäsenetuja tarjoavat yhteistyökumppanimme varmentavat jäsenyyden henkilötunnusten avulla.

Jos jäsenetujen saannissa ilmenee jäsenyyteen liittyviä ongelmia, ota yhteys omaan maataloustuottajien yhdistykseen tai MTK-Pohjois-Karjalan toimistoon. Samalla voit varmistaa, että henkilötunnuksesi on jäsenrekisterissä oikein.

Jäsenedut jatkuvat katkeamatta, kun maksat jäsenmaksun ohjeiden ja eräpäivien mukaisesti (muista viitenumero).

 

MTK:n valtakunnalliset jäsenedut löydät täältä.